Hlavní navigace

Soutěž: Úžasné scenérie s OKI

8. 9. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vybrané příspěvky budou zároveň otištěny v časopisech Příroda, Svět a Extra PC.

V obrazovém magazínu Příroda a v dalších médiích Extra Publishing pořádáme spolu se společností OKI již 2. ročník velké letní soutěže. Inspiraci pro vaše snímky najdete například v galerii nejlepších snímků z loňského ročníku soutěže. Prohlédnout si je můžete zde!

Pošlete nám své nejlepší prázdninové momenty v přírodě a na cestách! Sestavte z nich širokoúhlou, panoramatickou fotografii nebo koláž. (Na obrázku z loňského ročníku, Martin Batha - Schladming.)

Pošlete nám ji do e-mailové schránky panorama@epublishing.cz nejpozději do 27. září 2009. Porota složená ze zástupců redakcí Přírody, Světa, Extra PC a společnosti OKI zaslané fotografie vyhodnotí a vybere vítěze.

Podmínky pro úspěch a pro účast v soutěži:

Téma: krajina, flóra, fauna - tedy shodné s celoroční fotosoutěží Příroda-Wildlife 2009

Doporučený formát: raději PDF (v případě nutnosti i JPEG)

Rozměr fotografie: max. 200 × 1 000 mm

Maximální objem: 12 MB

Použijte, prosím, co nejvyšší rozlišení fotografie

Nejlepší panoramata zveřejníme v časopisech Příroda, Svět a Extra PC. Nejlepší tři soutěžící získají barevnou tiskárnu OKI, na níž si budou moci panoramatické fotky tisknout kdykoliv. NAV√çC: Zasláním panoramatické přírodní fotografie se současně zúčastníte celoroční fotosoutěže Příroda-Wildlife 2009 s celkovými cenami přes 220 000 Kč! Vyhrát můžete stativy, fotobatohy, 10 fotoaparátů nebo třeba pobyt v Rakousku.

Ceny pro vítěze:

1. až 3. cena: barevná tiskárna OKI C5650 (nebo nový nástupce)

1. - 30. cena: vytištěná širokoúhlá fotografie o velikosti max. 200 × 1 000 mm

Tiskárny OKI využívají k tisku technologii LED, která je obdobou laserové technologie.

Zajímavou možností u barevných jednoprůchodových tiskáren OKI je tisk na papír "bannerového" formátu (jinými slovy, jde o formát "dlouhý transparent") o délce až 1200 mm, přičemž šířka odpovídá kratší straně listu formátu A4 (případně 297 mm u tiskáren formátu A3)! Efektně tak vytisknete nezapomenutelné panoramatické fotografie nebo koláž snímků z cest.

Prozkoumejte tiskárny OKI blíže na stránkách www.oki.cz/c5650

Podmínky a pravidla: Na vaše fotografie čekáme do 27. září 2009. Ceny budou předány do 31. října 2009. Výherce také vyhlásíme a vybrané fotografie zveřejníme v nejbližších číslech časopisů vycházejících během října a listopadu 2009 a na webu. Pořadatelem soutěže je Extra Publishing, s. r. o., dodavatelem cen Oki Systems (Czech and Slovak), s. r. o. Odesláním fotografie výslovně souhlasíte s uveřejněním na webu a s jejím otištěním v časopisech vydávaných Extra Publishing, s. r. o., a s užitím firmou Oki Systems (Czech and Slovak), s. r. o., pro propagační účely dalších obdobných soutěží s tím, že jedinou autorskou odměnou jsou ceny udělované v této soutěži, a souhlasíte také s tím, že pořadatel soutěže, obchodní firma Extra Publishing, s.r.o., Hrnčířská 23, 602 00 Brno, IČ: 27689247, DIČ: CZ27689247, může využít vámi poskytnuté osobní údaje: jméno, příjmení, ulice, číslo, město, PSČ, e-mail k obchodním a marketingovým nabídkám, a to až do písemného odvolání vašeho souhlasu. Režim poskytování osobních údajů se řídí aktuálním zněním Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2005 sb. Kdykoliv po vašem odmítnutí vám okamžitě přestanou být zasílány další obchodní a marketingové nabídky.

Byl pro vás článek přínosný?