Hlavní navigace

Soutěžte s Kaspersky Lab a vyhrajte spolehlivý antivir pro svůj počítač nebo mobil

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
18. 2. 2019

Sdílet

Spolu s kyberbezpečnostní společností Kaspersky Lab jsme pro vás připravili soutěž o pět licencí jejich prvotřídního bezpečnostního řešení Kaspersky Internet Security. Zodpovězením otázky můžete vyhrát ochranu pro svůj chytrý telefon, notebook nebo tablet.

Leden se i letos nesl ve znamení novoročních výprodejů. Mezi zboží, na jehož slevu se vyplatí si počkat, patří především elektronika. Chytré televize, dokonalejší telefony nebo výkonnější tablety lze pořídit s několika tisícovými slevami. Radost z chytrého nákupu se ale může velmi rychle změnit v nepříjemnou zkušenost. Nový uživatel chytrého mobilu se totiž může snadno stát obětí hackerů a přijít o své kontakty, osobní údaje nebo třeba fotografie a videa. Nově pořízená elektronika totiž bývá málokdy od začátku kvalitně chráněna před kybernetickými útoky.

Kaspersky rgb Kaspersky Lab

Škála kybernetických útoků je přitom v poslední době velmi pestrá, a tak uživatelům mohou hackeři zařízení zpomalit ilegálním softwarem pro těžbu kryptoměn, nebo dokonce celé zablokovat ransomwarem. Smartphony nebo třeba tablety totiž postrádají komplexní bezpečnostní řešení, které by je ochránilo jak před online tak offline hrozbami. Kvalitní antivir musí zařízení chránit nejen před malwary, trojskými koňmi, spywarem nebo phishingem, ale i riziky ukrytými na přenosných médiích.

KL technologie 1 Kaspersky Lab technologie

Uživatelé si často neuvědomují, že i mobilní zařízení, která mají pořád u sebe, vyžadují náležitou ochranu. Z průzkumu mezi českými uživateli například vyplynulo, že 52 % Čechů si svá zařízení nechrání žádným kódem či gestem a pouhých 22 % jich používá bezpečnostní řešení. V mobilech přitom mají uložené velké množství cenných dat. Více než třetina na mobilech vstupuje do svého online bankovnictví, 57 % vyřizuje e-maily a 55 % na mobilu navštěvuje sociální sítě. Těmito aktivitami produkují velké množství dat, která by velmi neradi viděli v nesprávných rukách.

KL mobily v ohrožení 1 Kaspersky Lab - mobily v ohrožení

Řešení Kaspersky Internet Security, které můžete v soutěži vyhrát, chrání jak chytré telefony a tablety, tak i počítače s operačními systémy Windows i MAC. Antivirové komponenty chrání soubory v zařízení i veškerý webový provoz. Samozřejmostí je firewall, antispam nebo antiphishing. Speciální funkce System Watcher vrací změny, které v operačním systému provedla škodlivá nebo jiná aktivita podvodné aplikace. Výhodou je i Rodičovská kontrola, která chrání děti před hrozbami spojenými s používáním počítače.

Výhra:

Roční licence produktu Kaspersky Internet Security pro libovolné zařízení v hodnotě 1 069 Kč pro 5 soutěžících.

KIS 2019 Výhra - Kaspersky Internet Security 2019

Soutěžní otázka:

Kolik uživatelů je celosvětově chráněno technologiemi společnosti Kaspersky Lab?

Soutěž ukončena.

Nápovědu najdete na stránkách https://www.kaspersky.cz/

Na celkem pět soutěžících čeká licence programu Kaspersky Internet Security. Vyhrají ti, kteří na soutěžní otázku odpoví správně a jejichž odpověď zároveň dorazí jako 10., 20., 30., 40. a 50. správná odpověď.

O pořadí rozhoduje čas přijetí formuláře. Soutěž končí již 24. února 2019. Účast v této soutěži je dobrovolná a svou účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s pravidly soutěže.