Hlavní navigace

Spekulace o chystaném iPadu Mini se množí. Dočkáme se už na podzim?

9. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

V poslední době se množí stále více spekulací o předpokládaném iPadu Mini. Apple jako obvykle mlčí, to ale jen nahrává různým neoficiálním informacím. Nejnověji se hovoří o parametrech displeje a blížícímu se zahájení sériové výroby. Podle indicií by se masovější výroba měla rozběhnout v září a ve stejné době tak můžeme očekávat i oficiální představení malého tabletu.

iPad Mini

Stále více zdrojů mluví o zařízení s úhlopříčkou displeje 7,85“ s prozatím neznámým rozlišením. Z dostupných technologií to vypadá přinejmenším na podporu 3G, o Wi-Fi asi vůbec nemá smysl pochybovat.

Nepotvrzený iPad Mini by byl bezesporu ráznou odpovědí na nový tablet Googlu Nexus 7 a čáru přes rozpočet by udělal i Amazonu, který údajně také chystá novou generaci svého tabletu Kindle Fire.

Zesnulý zakladatel firmy Apple, Steve Jobs, menší tablety dlouhodobě odmítal. Zájem uživatelů ale dokazuje, že o tento typ zařízení je zájem. Podle nedávného průzkumu by velké množství zákazníků upřednostnilo klidně i dražší iPad Mini před levnější konkurencí s Androidem.

Zdroj: macrumors.com

Byl pro vás článek přínosný?