Hlavní navigace

Spotify pro Windows Phone se převléklo. Streamování zdarma stále nenabízí

14. 5. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Redesign Spotify je kompletní. Od dubna si užíváme tmavého a velice slušivého kabátku v klientu pro desktop, v únoru v rámci testování vývojáři nový vzhled nasadili ve webovém přehrávači. Nevynechali ani aplikace pro iOS a Android. Jako poslední na řadu přichází Windows Phone. Co k redesignu napsat více, než že vaši obrazovku ukrutně zatemní?

Tip: Spotify končí se sdílením písniček pomocí P2P. Ušetří tak přípojky uživatelů

Přehrávač prošel výukovým kurzem, takže toho zvládne víc. Bylo to potřeba, protože kvůli zpoždění a neochotě vývojářů aplikaci aktualizovat nenabídl ani streamování na mobilu zadarmo. Příčinu neznáme, ale ani tentokrát nám to neumožnili. Pokud chcete Spotify pro Windows Phone používat, musíte patřit k předplatitelům.

 

Člověk nad tím kroutí hlavou – když už se autoři rozhodli pro velkou aktualizaci, proč vynechali tak zásadní funkci? Podle The Verge se dočkáme, jen to bude ještě chvíli trvat. Do té doby objevte čerstvé pomocníky pro objevování a procházení obsahu. Vedle nich ve dlaždicovém Spotify debutuje také rádio. Kompletně přepsanou aplikaci najdete ve Windows Phone Store.

Zdroj: Spotify Blog

Byl pro vás článek přínosný?