Hlavní navigace

Srpnová aktualizace pro Windows 8.1 zlehka upraví uživatelské prostředí

4. 8. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Některé spekulace začíná potvrzovat více zdrojů, takže jim věříme více a více. Že letní aktualizace pro Windows 8.1 dorazí v srpnu, jsme tušili už několik měsíců – není to opravdové překvapení. Zvlášť ne to, že ji Microsoft uvolní 12. srpna, kdy bude tzv. záplatovací úterý.

Nedávný obrázek pocházející z ruských zdrojů, ji označoval jako srpnovou aktualizaci. Jméno i datum vydání potvrdil před pár dny portál Windows IT Pro. Ani Microsoft ji nebude označovat jako Update 2, na rozdíl od tzv. jarní aktualizace, která se nazývala (Windows 8.1) Update.

 

To naznačuje, že půjde o skutečně minoritní aktualizaci, což dokládá i to, že nebude povinná. Update jsme přitom museli všichni instalovat, jinak bychom zůstali bez dalších aktualizací. Update 2 nebude ani kumulativní, což z něj tím spíš činí úplně obyčejnou aktualizaci pro Windows.

Navzdory tomu, že nepřinese mnoho nového, podle ZDNetu budeme svědky drobných úprav v uživatelském prostředí. Někteří si stále myslí, že Microsoft vyprodukuje ještě třetí balíček s novinkami na podzim. Nezdá se to však pravděpodobné, podle toho, co bylo odhaleno v minulosti. Redmondští momentálně soustředí své síly na operační systém, jemuž pracovně říkáme Windows 9. Nechme se překvapit.

Zdroj: Windows IT Pro | ZDNet

Byl pro vás článek přínosný?