Hlavní navigace

Jak na stahování z YouTube a převod do MP3 formátu?

10. 11. 2022

Sdílet

Zdroj: Cnews
Stahování MP3 z YouTube se může většině z nás jevit jako archaická záležitost, stále se však najdou tací, kteří si chtějí vytvořit například hudební flash disk do auta. V takovém případě přichází na řadu stahování z YouTube, a to buď pomocí programu, nebo volně dostupných utilit na internetu.

Jak na stahování z YouTube zdarma přes prohlížeč?

Pro stahování MP3 skladeb z YouTube existuje široká škála online nástrojů, které jsou dostupné zdarma na internetu. Ve většině případů stačí pro stažení MP3 zkopírovat odkaz na danou skladu a vložit jej do patřičného okna. Následně vyčkejte na zpracování a stiskem tlačítka Download (stáhnout) uložte skladbu do počítače.

Většina online služeb nabízí stažení z YouTube zdarma s datovým tokem skladby maximálně 192 kbps. Výsledná kvalita zvuku nepatří mezi nejlepší, pro poslech v autě nebo v domácích podmínkách ale postačí.

Povedeným online nástrojem pro stažení z YouTube je například portál yt2conv.com nebo yout.com, u kterého můžete před stažením zvolit i konkrétní časový úsek, který chcete stáhnout.

Tip č. 1: Pokud si chcete stáhnout skladu z YouTube, stačí z URL adresy www.youtube.com/watch?v=... odstranit pár písmen a adresu změnit na www.yout.com/watch?=... Rázem budete odkázáni na portál Yout.com

Rychlý přechod na portál Yout Rychlý přechod na portál Yout (zdroj: Cnews)

Tip č. 2: Stahování MP3 z YouTube může trvat v závislosti na rychlosti vašeho internetového připojení. Většinou bude stažení trvat v řádech desítek sekund až několika minut.

Existuje program na stahování z YouTube?

Pokud hudbu z YouTube stahujete pravidelně, stojí za úvahu stažení některého z dostupných programů. Jednoduchým programem je například Free YouTube To Mp3 Converter, který nabízí jednoduché uživatelské rozhraní a přímou podporu klávesových zkratek CTRL + C a CTRL + V. Stažená hudba se pak ukládá do složky Hudba v Dokumentech.

Program Free YouTube To MP3 Converter Program Free YouTube To MP3 Converter (zdroj: Cnews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku