Hlavní navigace

Stahujte Flash Player 11 beta 2 pro 64 bitů

16. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Laboratoř Adobe vypustila druhou betaverzi Flashe 11. Z porodního střediska Flash Player Incubator vzešlo několik příjemných novinek. Poprvé Adobe slibuje skutečnou podporuje 64 bitových operačních systémů, spadají sem přirozeně i Windows.

Softwarové kódování H.264 v praxi znamená přínos pro tvůrce aplikací, kteří mohou vytvářet programy se schopností převádět video ve vyšší kvalitě. Něco podobného přináší podpora grafického formátu JPEG-XR, díky níž se, doufejme, zlepší kvalita obrázků. Jen se tento formát bude muset začít používat ve větším měřítku.

Kodek G.711 má být předzvěstí kvalitního integrovaného přenášení hlasu a telefonie ve Flashi. Zlepšená správa datových přenosů katalyzuje výkon u aplikací odesílajících větší množství dat. Nová metoda vykreslování 2D a 3D objektů se nazývá Stage 3D a chce umožnit plynulý pohyb těmito dimenzemi také na levných a málo výkoných zařízeních. Stejná technologie se objevila v běhovém prostředí Adobe AIR 3 beta. Připravovaný AIR se učí například i hardwarové akcelerace videa.

Flash Player 11 beta 2 a Adobe AIR 3 beta stahujte od Adobe.

Zdroj: Adobe Labs 1 a 2

Byl pro vás článek přínosný?