Hlavní navigace

Stahujte nový Avast! 5.0 zdarma

20. 1. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Betaverzi antiviru Avast! 5.0 jste si mohli vyzkoušet už dříve, nyní vývojáři s nadšením oznámili vydání finální verze. Prozatím je instalace dostupná pouze v angličtině a francouzštině, pokud budete chtít pracovat s češtinou, musíte si jazykový balíček stáhnout dodatečně po instalaci. České instalační soubory a oficiální internetové stránky by měly být k dispozici v následujících dnech. Uživatelům stávající verze 4.8 by měla být automaticky nabídnuta aktualizace.

Pro domácí uživatele je určena verze Avast! Free, ekvivalent Avast! Home Edition, tedy verze bezplatná. Mimo to nabízí společnost Alwil Software také placenou edici Avast! Internet Security obohacenou o firewall, sandbox a anti-spam pro ochranu ve více oblastech.

Konečně edice Avast! Pro nabídne větší možnosti přizpůsobení bezpečnostního řešení. Nové verze obsahují antivirový a antispywarový engine s vylepšenou účinností a menší zátěží systému, inteligentní skener, tichý/herní mód, štít chování (kontroluje různé systémové akce a události) a Sandbox (pro izolaci programů).

Antivirus Avast! je již nějakou dobu také součástí české jazykové mutace populárního Google Packu,v rámci něhož získáte také šikovný prohlížeč a editor obrázků, internetový prohlížeč a další.

Zdroj: Avast! Blog

Byl pro vás článek přínosný?