Hlavní navigace

Stahujte zdarma zombie co-op řežbu Killing Floor. Ale musíte si pospíšit

23. 6. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Humble Store rozdává až do soboty 24. června v 19:00 našeho času akční hru Killing Floor, získat ji můžete na této stránce. Obchod vám pak vygeneruje klíč pro Steam. Hra je dostupná pro Windows, macOS, Linux i Steam OS. Standardně na Steamu stojí 15 eur, momentálně je v rámci letních výprodejů za 3,74 eura.

Killing Floor je kooperativní horor o přežití – akční hra z pohledu první osoby, která se odehrává jak ve zničených anglických městech tak i na venkově těsně po sérii klonovacích experimentů pro armádu, které se hodně pokazily. Vy a vaši přátelé se stanete členy armádní jednotky vysazené do těchto lokací s jednoduchým úkolem: přežít dostatečně dlouho a vyčistit oblast od pokažených experimentů,“ tak zní oficiální anotace hry vydané v roce 2009.

Přestože ji můžete hrát i sami, jde především o kooperativní akci, do které se může zapojit až pět dalších hráčů. Bojuje se na otevřených mapách proti deseti druhům nepřátel a s arzenálem čítajícím přes třiceti zbraní.

Killing Floor má průměrné kritické hodnocení 72 %, sami faoušci ji hodnotí ještě lépe (86 %). K hraní vám bude stačil 1,2GHz procesor, 1 GB RAM, grafická karta s podporou DirectX 9 a 64 MB VRAM plus 2 GB místa na disku. Pro lepší zážitek ale tvůrci doporučují 2,4GHz CPU, 2 GB RAM a 128MB grafiku.

Byl pro vás článek přínosný?