Hlavní navigace

Startuje nová videopůjčovna. Český Obbod bude po vzoru Netflixu točit i vlastní obsah

21. 12. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na podzim oznámený projekt Obbod dostal nové stránky. Nová videopůjčovna poběží až do 31. 3. 2017 v testovacím provozu a během této doby si bude za měsíční předplatné účtovat 150 Kč (nebo 5,50 eura na Slovensku). Každý si může službu vyzkoušet na pět dní zdarma. Obbod zatím běží jen na webu, aplikace pro mobilní systémy nebo Smart TV dorazí až příští rok. Na iOS zatím obsah spustit nelze, na Androidu nebo Windows Phonu ano.

Startuje nová videopůjčovna Obbod

Obsah je vytvářen pro širokou veřejnost. Najdete zde filmy velkých světových studií, atraktivní seriály, dětské filmy a pohádky, artové a festivalové filmy a v neposlední řadě zajímavé dokumentární tituly,“ popisují skladbu obsahu provozovatelé Obbodu.

 

Aktuálně je v nabídce jen několik desítek filmů a seriálů. Jde o české i zahraniční tituly (ty jsou v originále i s dabingem). Obbod má ambice nabízet také originální obsah. Tahákem je momentálně seriál z fotbalového prostředí Vyšehrad, který na ČSFD fanoušci hodnotí průměrnou známkou 87 %.

Vyšehrad se zabývá životem Juliuse „Lavi“ Lavického, fotbalového talentu, který slibně rozjetou kariéru utopil ve skandálech a nuceně odešel ze Sparty do třetí ligy. Kdo trochu zná reálie české čutané, ten v Lavim pozná Fenina, Limberského a další esa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku