Hlavní navigace

Stavějte si z Lega, umisťujte své výtvory do mapy světa [experiment pro Chrome]

29. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nejnovější experiment od Googlu, který opět má pomoci s propagací prohlížeče Chrome, má potenciál zabavit vás na delší dobu než všechny předchozí dohromady. Nelze se divit, vždyť Lego nás už v dětství bavilo dlouhé hodiny, kdy jsme se od kostek nedokázali odtrhnout. Populární stavebnice si našla cestu na web. Jedná se rovněž o propagační materiál pro nadcházející film The Lego Movie. Dost bylo zbytečného řečnění, raději do adresního řádku zadejte www.buildwithchrome.com a začněte stavět.

Experiment: Vizuálně poutavý průřez historií hudebních žánrů a umělců s Googlem

Google nezapomněl ani na integraci své sociální sítě Google+, která vám umožní vidět, co sestavili vaši přátelé. Experiment funguje v každém prohlížeči s podporou WebGL, není tedy vyžadován žádný zásuvný modul. Do hraní se můžete pustit jak na klasickém počítači, tak na zařízení s dotykovou obrazovkou. Buď si vyberete sandbox, nebo některý ze scénářů, kde se objevují rovněž postavy z filmu.

 

Naučí vás stavět. Své výtvory budete zasazovat do mapy reálného světa, kamkoli se vám zlíbí. Projekt původně před nějakou dobou vytvořila australská pobočka firmy. Byl ale rozšířen, takže můžete stavět kdekoli ve světě.

Zdroj: Google Official Blog

Byl pro vás článek přínosný?