Hlavní navigace

SteelSeries Siberia: dánský klenot pro hráče i milovníky hudby

29. 1. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Firma SteelSeries představila nová stylová sluchátka. Jedná se o dánského výrobce, o kterém mnozí ještě ani neslyšeli. Proto mi dovolte vás s jejich produkty lépe seznámit. Firma nevyrábí jen audio techniku, ale i myši, klávesnice, podložky a plno dalších doplňků.

První řadu sluchátek s názvem Siberia vydala v roce 2004. Od té doby jejich popularita stoupá. Nová řada má zaujmout široké spektrum lidí: od profesionálních počítačových hráčů, přes DJ až k normálním lidem, kteří s nimi budou poslouchat muziku ze svého hudebního přehrávače.

SteelSeries Siberia Neckband připojíte k jakémukoli přístroji s 3,5mm jackem. Je možné je nastavit na jakoukoli velikost hlavy. Název Neckband už prozrazuje jejich formát: mají záhlavní most.

SteelSeries SiberiaSteelSeries Siberia, zdroj: SteelSeries

Nová řada je specializována pro použití v zařízeních Applu: iPodu, iPhonu a iPadu. To kvůli signálům v ovladači, kterým můžete přijmout hovor nebo zvýšit hlasitost. Plusem je i skrytý mikrofon v levém sluchátku: v případě potřeby libovolně vysunete/zasunete. K pohodlí přispívá také 1,3 m dlouhý kabel s možností prodloužení o dalších 1,4 m.

Základní parametry
Frekvenční rozsah sluchátek 18 – 28 000 Hz
Frekvenční rozsah mikrofonu 80 – 15 000 Hz
Citlivost sluchátek 104 dBA
Citlivost mikrofonu -38 dB
Impendace sluchátek 40 ohmů
Konektor 3,5mm jack
Cena od 1600 Kč

Více informací najdete na stránce produktu.

Zdroj: SteelSeries

Byl pro vás článek přínosný?