Hlavní navigace

Stell zavádí pro držáky televizorů doživotní záruku

15. 6. 2019

Sdílet


Výrobce držáků na televizory Stell (testovali jsme zde a zde) zavádí nově doživotní záruku. Ta se týká až nově představených produktů od května tohoto roku a zřejmě ne úplně všech. Zatím jde o jeden fixní model SHO 7000, polohovatelný SHO 7300 a výsuvné modely SHO 76xx.

Tyhle držáky jsou stavěné na televizory do hmotnosti 40 kg, ale pro srovnání – nejvyšší model SHO 8055 Pro unese až 90kg televizor o velikosti 100". Hlavně fixní modely jsou ve své podstatě jednoduché konstrukce, na které se nemá co pokazit.

Televizor na zdi

Jak jsme si ověřili v testu, tak polohování je sice super, zapojení kabeláže při odsunutém televizoru jde mnohem snáze, ale televizor je potom kvůli většímu mechanismu sále od zdi.U fixního držáku se zase špatně zapojují kabely (pokud to děláte častěji). Určitá vzdálenost je potřeba u televizorů značky Philips, které mívají Ambilight, ale i u nich stačí deset centimetrů. Před pořízením držáku je dobré zjistit si právě tento parametr.

Nový typ záruky Stellu se zatím nevztahuje na starší modely, ani na držáky počítačových monitorů, které jsou většinou určené pro uchycení na pracovní stůl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.