Hlavní navigace

Stovky her za jedno předplatné PlayStation Plus

Zdroj: Xzone
Máte doma novou herní konzoli PlayStation nebo pořízení teprve zvažujete? Tahle novinka by vás mohla zaujmout.
Komerční sdělení
1. 8. 2022

Sdílet

PlayStation představil nové předplatné, které za jeden poplatek nabízí velký katalog her ze všech generací. Předplatné v podobě PlayStation Plus existuje už několik let a využívají jej miliony hráčů po celém světě. Mohou díky němu hrát online s přáteli, získávat hry zdarma nebo nahrávat své uložené pozice do bezpečí cloudu. Nyní však přichází zásadní změna, která má šanci zaujmout pravidelné hráče i úplné nováčky.

Náruživí hráči se díky novému předplatnému mohou těšit na neustálý přísun her, které se jim jen tak neomrzí. Vedle tohoho pak nový majitelé PlayStationu nemusí běžet do obchodu a utratit tisíce za hry. Stačí pořídit vybraný tarif předplatného a užít si stovky her pěkně bez dalších poplatků nebo spousty krabiček s disky.

Xzone obr1 PlayStation Plus

Služba PlayStation Plus je nově rozdělena do tří nových členských tarifů – Essential, Extra a Premium. Pojďme si blíže představit, co každý tarif obsahuje.

Xzone obr2 Přehled tří nových stupňů předplatného PS Plus

Essential

Všechny základní výhody služby PlayStation Plus. Zahrajete si s přáteli online, každý měsíc si rozšíříte svou sbírku o nové hry, ušetříte díky exkluzivním slevám v obchodě PlayStation Store, využijete cloudové úložiště a další.

Extra

Tady už to začíná být zajímavé. Extra obsahuje všechny výhody zahrnuté v tarifu Essential a navíc přístup do katalogu stovek her ke stažení a prozkoumání. Najdete mezi nimi menší indie hry, ale i velké blockbustery jako God of War nebo Assassin’s Creed Valhalla. Všechny hry si budete moci kdykoliv stáhnout do konzole a zahrát.

Premium

Po nejvyšším tarifu sáhnou opravdoví herní fajnšmekři. Obsahuje všechny základní výhody i katalog se stovkami her. K tomu však přidává prémiové výhody, jako jsou zkušební verze her a katalog herních klasik z éry PS1, PS2 a PS3. Třešničkou na ovladači je pak cloudové streamování. Díky tomu řadu her nemusíte stahovat, ale spustíte je přímo přes internet. Je to jakoby jste sledovali Netflix nebo Youtube, ale přitom hrajete svoji oblíbenou hru.

Přehledně můžete všechny tarify předplatného prozkoumat na informační stránce, včetně aktuálních cen na 3, 6 nebo 12 měsíců.

Xzone obr3 Nové tituly v katalogu her

Zdroj všech obrázků - Xzone.cz