Hlavní navigace

Stream.cz jde ve šlépějích Netflixu. Nový seriál dá na web se všemi díly najednou

15. 1. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pizza Boy nemá rád problémy. Chce jenom včas dovézt objednávku a dostat slušný dýško. Jenže Praha je plná magorů,“ tak zní popis nového seriálu, který bude od úterý 20. ledna k vidění na Streamu. Jde o další s krátkometrážních titulů, který produkuje internetová televize Seznamu. Poprvé ale sáhne k netradičnímu formátu.

Stream.cz u seriálu Pizza Boy vydá všechny díly najednou
Stream.cz u seriálu Pizza Boy vydá všechny díly najednou

Všech 12 dílů zveřejní najednou, nikoliv s týdenními odstupy. Kdo chce, může si pustit celou sérii za jeden večer. S tímto přístupem předloni šokoval Netflix, který svůj nákladný seriál House of Cards a Kevinem Spaceym v hlavní roli také vypustil na web najednou. Stream inspiraci nepopírá, byť obsah i forma seriálu bude jiná. Pizza Boy je černá komedie o pár minutách. House of Cards zase politické drama s hodinovou stopáží.

 

Seriál natočil absolvent FAMU Adam Hobzik, v hlavní roli se představí Vladimír Škultéty. Několik detailů o natáčení prozrazuje tento rozhovor s režisérem. Venku už je také trailer, který představuje Pizza boye i panoptikum podivných postav, kterým bude pizzu rozvážet.

Zdroj: Seznam

Byl pro vás článek přínosný?