Hlavní navigace

Neomezená data u T-Mobilu zdarma od 20. června. Nabídka ale bude časově omezená

17. 6. 2019

Sdílet

Situace na trhu se nikam neposouvá, nová nabídka T-Mobilu je časově omezená. Aspoň v létě si však někteří užijí „datování bez počítání“. Na koho se nabídka vztahuje?

Datová revoluce se sice nekoná, alespoň na léto však T-Mobile připravil nabídku neomezených dat. Neomezená data si budete moct bezplatně aktivovat od 20. června 2019 v aplikaci Můj T‑Mobile a čerpat je následně až do 31. srpna. Operátor hovoří o možnosti opakované aktivace, balíček Neomezená data na léto totiž platí po dobu 30 dní.

Až vyprší, můžete jej znovu aktivovat, ovšem před uvedeným srpnovým termínem. S koncem tohoto dne se balíček zase vypne, tj. případné zbylé dny už nedočerpáte. Nabídka se vztahuje nejen k rezidentním zákazníkům a zákaznicím, kteří si u operátora platí hlasový tarif s limitovanými daty, ale také na ty, kdo využívají předplacené karty Twist, kde ale musíte mít aktivní měsíční či roční datový balíček. T-Mobile data neomezeně pustí také firemním zájemkyním a zájemcům (bez rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka).

Ministerský předseda Andrej Babiš nabídku operátora prezentuje jako výsledek vyjednávání svého týmu. Operátor tvrdí, že balíček připravil sám, byť se státem jedná. Janek Rubeš na Twitteru položil dotaz, zda premiér lže. Operátor ještě jednou potvrdil, že uvedenou nabídku připravil sám. Nelze ovšem vyloučit, že určitý tlak operátor ze strany vlády nebo vládního týmu necítí.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?