Hlavní navigace

Tablet Ainol Novo7 FLAME: slušný výkon a ucházející displej

26. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Právě dnes se rozhodla společnost Satomar, s.r.o. rozšířit nabídku LCD tabletů Ainol o dual-core model FLAME, který dle jejích slov nabízí jedinečnou kombinaci vysokého výkonu, IPS displeje s HD rozlišením 1 280 × 800 px a vynikající ceny. Jak je tomu doopravdy?

LCD panel tabletu má stejné rozlišení jaké používají konkurenční modely Google Nexus 7 nebo Huawei MediaPad. IPS technologie zase slibuje dobré pozorovací úhly i živé podání barev za všech podmínek. Kvalitním obrazem se navíc můžete kochat i na televizi, k níž lze tablet jednoduše připojit pomocí HDMI konektoru plné velikosti.

Kromě HDMI najdete na těle tabletu ještě slot pro microSD kartu, kterou můžete rozšířit základní 16GB kapacitu až o dalších 32 GB. Nechybí ani konektor pro sluchátka či nabíječku. Na zadní straně pak najdete 5Mpx videokameru doplněnou přisvětlovací diodou/bleskem, pro videohovory pak slouží přední 2Mpx kamera.

O chod se stará dual-core ARM procesor Cortex A9 taktovaný na 1,5 GHz, jehož součástí jsou i dvě grafická jádra Mali400. Tablet si tak jakž-takž poradí i s veškerými hrami pro tato zařízení. Díky 5000mAh baterii lze s tabletem pracovat kolem 10 hodin, při přehrávání hudby a s vypnutým displejem tablet vydrží až kolem 20 hodin v provozu.

Novinkou je u tabletů Ainol i integrovaný Bluetooth modul, díky němuž můžete tablet propojit s externím GPS modulem nebo mobilním telefonem. Nechybí ani podpora externích 3G modemů. Tablet je dodáván v kompletní české lokalizaci s přístupem do obchodu Google Play.

Tablet Ainol Novo7 FLAME

Doporučená cena vč. DPH a všech zákonných poplatků je 5 490,- Kč. Tablet máme v redakci a v nejbližších dnech vám připravíme jeho recenzi.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?