Hlavní navigace

Internetová televize Lepší.TV modernizuje své uživatelské prostředí

9. 10. 2019

Sdílet

Operátor internetové televize Lepší.TV kompletně mění uživatelské prostředí. Novému menu dominují miniatury pořadů v několika kategoriích, které si uživatel může volně přizpůsobit. Například naposledy zhlédnuté stanice, nejpopulárnější filmy, seriály, nahrané pořady nebo pořady, které má rozkoukané. Nebo také třeba kategorie „americké filmy z 90. let“.

„Novému vzhledu dominují tmavé barvy, které mají navodit podobný pocit, jako když sedíte v kině - smysly diváka se soustředí jen na zvuk a obraz a do celého zážitku je maximálně vtáhnutý. Museli jsme ale také brát ohled na to, aby pohyb ve službě zůstal přehledný, jednoduchý a hlavně intuitivní. Dlouhou dobu jsme proto snažili vybalancovat vizuální zážitek a funkčnost. Ve výsledku věříme, že se nám to povedlo“, říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

V celém novém prostředí platí, že se po rozkliknutí miniatury pořadu divák dostává do velkého náhledu, kde se mu již zobrazí funkce typu přehrát, nahrát či další díly. Vedle klasických informací o daném seriálu zde divák nově najde rozdělené díly do jednotlivých sérií.

V horní části nového menu zůstává možnost přechodu do klasického EPG skrze tlačítko „TELEVIZE“. V této sekci diváky přivítá již známe EPG prostředí Lepší.TV, které zůstalo bez zásadnějších změn. Služba Lepší.TV aktuálně nabízí 103 TV stanic a má nejdelší zpětné zhlédnutí na trhu.

Partnerem rubriky je společnost CETIN / Zrychlujemečesko.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.