Hlavní navigace

Fotbal zdarma. Utkání anglické, španělské, italské a německé ligy odvysílá Seznam

22. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Fotbaloví fanoušci musí platit, jinak se k těm nejlepším zápasům nedostanou. České televizi se podařilo ukořistit vysílací práva na MS a ME a zápasy naší reprezentace, k tomu vysílá vybraná utkání české ligy, Evropské ligy a Ligy mistrů UEFA. Zbytek zápasů a atraktivní zahraniční ligy nebo poháry jsou ale na placených stanicích O2 TV, Digi Sport, Nova Sport nebo Sport 1/2. Novou zásobu bezplatného fotbalu od prosince překvapivě přinese Televize Seznam. Největší česká internetová společnost podepsala dohodu s Digi CZ a každý víkend odvysílá vybraný zápas anglické, španělské, italské nebo německé ligy. Nový pořad Top Fotbal živě budou moderovat Jindřich Šídlo, Luděk Mádl, Jiří Hošek či Ondřej Lípa. Do studia si budou zvát i experty a zvláštní hosty. Komentátorem bude Viktor Kábele.

Jiří Hošek a Jindřich Šídlo jsou moderátory nového pořadu
Jiří Hošek a Jindřich Šídlo jsou moderátory nového pořadu
Grafika fotbalového pořadu
Grafika fotbalového pořadu
Programové schéma pro rok 2018
Programové schéma pro rok 2018

Do konce letošního roku odvysíláme v rámci pořadu Top Fotbal živě pět přímých přenosů, dva z anglické Premier League a po jednom z německé, španělské a italské nejvyšší fotbalové soutěže. Vyjma stanic Digi Sport je diváci budou moci živě sledovat pouze na Televizi Seznam,“ uvádí Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV společnosti Seznam.cz.

Vysílaní startuje 2. prosince zápasem mezi Arsenalem a Tottenhamem. Zápas bude zajímavý nejen tím, že jde o napjaté londýnské derby a že by se v brance domácích mohl objevit Petr Čech, ale půjde i o derby dvou hlavních tváří televize. Hošek je totiž nadšeným fanouškem Tottenhamu, Šídlo zase miluje Arsenal. V dalších utkáních diváci uvidí Bayern Mnichov, Barcelonu, Manchester United nebo Schikův AS Řím.

Televize Seznam vysílá v DVB-T multiplexu 3 a DVB-T2 síti 12. Naladíte ji na satelitech Digi TV, T-Mobile TV a Skylink. Nechybí ani v kabelovce UPC. Dostupná je také na různých IPTV, ale od nedávna oficiálně vysílá také na internetu.

Byl pro vás článek přínosný?