Hlavní navigace

Televize Sony Bravia do kapsy

30. 4. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

tak akorát do obýváku, ložnice nebo pracovny. Nově však chce Sony s touto značkou ovládnout také kapsy (pro začátek jen Japonských) televizních fanoušků. Toto ovládnutí bude dvoufázové: nejdříve vám z kapsy vytáhnou peníze (355 dolarů, tedy přibližně 6 400 korun), aby vám dovyprázdněné kapsy vsunuli stosedmigramovou krabičku s barevným displejem.

Displej má úhlopříčku tři palce, rozlišení 432 x 240 obrazových bodů, pozorovací úhly 160 stupnů ve všech směrech a kontrastní poměr 500:1. O zobrazování se stará Bravia Engine (čip zavřený i ve velkých televizí), o příjem pak DVB-T tuner doplněný o FM/AM radiopřijímač. Pro čistý příjem je k dispozici výsuvná anténa, taková ta klasická prutová. Zajímavé jsou 2 GB vestavěné Flash paměti, kterou má být možné použít pro nahrávání vybraných programů. Skvělé, že?

Samozřejmostí je pak programový průvodce EPG, jehož prostřednictvím lze nahrávání také naplánovat pro pozdější shlédnutí. K dispozici je také užitečná funkce Time Shift. A to vše bude na pultech již do 10 dubna v plastové krabičce o rozměrech 60 x 98 x 15 milimetrů.

 Odkazy k tématu: tisková zpráva Sony (japonsky)

Byl pro vás článek přínosný?