Hlavní navigace

Chtěli byste televizor na výšku? Samsung začal v Česku prodávat The Sero

22. 7. 2020

Sdílet

Zdroj: Samsung
Samsung do Česka přivezl zatím asi nejvíce netradiční televizor. Televizor na výšku. The Sero má 4K QLED obrazovku a na speciálním stojanu jej lze otáčet podle potřeby. Na filmy na šířku, ale s mobilem na výšku.

Samsung v minulosti prosazovat prohnuté obrazovky, nyní nabízí i zajímavé designové televizory ve tvaru obrazu, ale Sero je úplně jiný level. Zrcadlení displeje smartphonu umí i ostatní televizory, ale otáčení pomocí tlačítka na dálkovém ovladači nebo přímo otočením připojeného mobilu je zcela jiný zážitek.

Zrcadlení obrazovky docílíte i poklepáním mobilem na rám televizoru. Sero bude v prodeji v úhlopříčce 43" za 39 990 Kč. Stojan ukrývá silný 60W audiosystém typu 4.1 a lze jej doplnit i o kolečka, neboť tenhle televizor není určen na stěnu, ale jako ostatní designové televize Samsungu do prostoru. Kolečka ale musíte dokoupit. Obrazovka QLED se pomocí senzorů přizpůsobuje okolnímu osvětlení – jasem i teplotou barev.

Chtěli byste vertikální televizor?

„Lidé se dnes nejvíce baví na mobilních zařízeních a tak jsme rádi, že můžeme nabídnout televizi, která se přizpůsobí vertikálnímu mobilnímu obsahu. Lifestylový model The Sero je určený zejména mileniálům a příslušníkům generace Z – je vhodný jak pro sledování seriálů a filmů, tak pro procházení sociálních sítí a zrcadlení mobilního obsahu.“ říká Michal Forejt, ředitel divize spotřební elektroniky ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung The Sero - parametry
Samsung The Sero - parametry
Samsung The Sero - rozměry
Samsung The Sero - rozměry
Samsung The Sero - hlavní body
Samsung The Sero - hlavní body

zdroj: Samsung

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.