Hlavní navigace

Tesco Mobile vylepšuje výhody Clubcardu. Volné minuty účtuje po sekundách

Sdílet

Zdroj: Redakce

Minulý týden jsme si na Cnews.cz stěžovali, že česká pobočka Tesco Mobilu nabízí výrazně osekanější nebo dražší služby než v sousedním Slovensku. Na skóre to tuzemský operátor odskákal 3:9. Teď si trochu napravuje pověst.

Na sociálních sítích totiž Tesco Mobile ohlásil lepší podmínky balíčku pro držitele Clubcardu. Ačkoliv je běžná tarifikace hovorů 60+1, u volných minut je dle nových pravidel 1+1. To znamená, že provolovat můžete 7200 sekund, třeba i 7200 sekundových hovorů do cizích sítí. Doteď to mohlo být maximálně 120 minutových hovorů.

Jenom připomeneme, že speciální balíček je jakousi náhradou za chybějící paušální tarif. Pokud máte bezplatnou klubovou kartu Tesca a předplacenku Tesco Mobile, můžete si za 300 Kč na měsíc (platí se kreditem) koupit program s neomezeným voláním a psaním ve vlastní síti a k tomu je 120 volných minut a 60 SMS do ostatních sítí.

 

Pokud byste k přechodu na Tesco Mobile přesvědčili celou rodinu a všechny známé, dostali byste mnohem lepší tarif, než je základ u O2, T-Mobilu a Vodafonu. Velká trojka totiž shodně nabízí za 249 Kč měsíčně pouze neomezené volání a psaní ve vlastní síti, žádné volné jednotky jinam. A těch 249 Kč je navíc s dvouletým úpisem. Bez úvazku to dělá 399 Kč u O2 i T-Mobilu a 312 Kč u Vodafonu.

Byl pro vás článek přínosný?