Hlavní navigace

Thermalright HR-02 Macho Zero Edition aneb vyladěný tichošlápek v černém

21. 10. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Thermalright se inspiroval připomínkami fanoušků a vylepšil chladič HR-02 Macho. Novinka dostala přídomek Zero a kromě stylového eloxovaného pasivu v černé barvě nabízí také drobné úpravy vlastního návrhu. Například měděná základna se mírně zvětšila a je optimalizována pro větší procesory.

Společně s chladičem, který využívá šestice 6mm heatpipe zahnutých do tvaru písmene „U“, je dodáván také jeden ze dvou tubů pro 12cm nebo 14cm ventilátor. Ty umožňují polopasivní provozování chladiče, kdy o průtok vzduchu se většinou postará ventilátor v zadní části skříně, který jej tahá skrz chladič a poté vyfukuje přímo ven ze skříně. Samozřejmě Macho Zero je přednostně navrhnut k pasivnímu chlazení, ale umožňuje také osazení ventilátoru a aktivní provoz.

V balení naleznete především chladič Thermalright HR-02 Macho Zero o rozměrech 136(d)×152(š)×163(v) mm a hmotnosti 750 g. Poté krom jednoho z dvojice eloxovaných tubů zde naleznete šroubovák s magnetickým hrotem, eloxovanou montážní sadu podporující všechny současné patice Intel a AMD, 2 g teplovodivé pasty Chill Factor 3 a bavlněné rukavice.

 

Thermalright HR-02 Macho Zero je již v prodeji exkluzivně na německém webu Mindfactory. Obě verze lišící se velikostí tuby se prodávají za €54,99 (1520 Kč). Od poloviny prosince by měl být dostupný v celé Evropě, tedy i v našich končinách.

Zdroj: Thermalright, TechPowerUp

Byl pro vás článek přínosný?