Hlavní navigace

Tip: aktivujte snadno nový spouštěč webových aplikací v Google Chrome

22. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Google vlastní spouštěč aplikací ještě oficiálně neuvolnil, ale již jsme vás na něj upozorňovali a ukázali, jak jej aktivovat. Se zřejmě se blížím datem vydání se objevil jiný způsob, jak mladší vylepšený panel s webovými aplikacemi vyvolat. Dostupné informace naznačují, že návod funguje pouze ve Windows. Otevřete prohlížeč od Googlu a do adresního řádku zadejte následující adresu:

Klepněte na do modra laděné tlačítko Stáhnout spouštěč. Následovat bude uvítací obrazovka, tentokrát v anglickém jazyce, nikoli v českém. Zástupce spouštěče následně naleznete v některých verzích Windows na hlavním panelu a ve všech pak na pracovní ploše. Musíte však být přihlášeni. Pokud nejste, učiňte tak. Ve spouštěči nyní uvidíte všechny aplikace, které běžně máte připnuté v nové kartě.

 

Pro hledání využijete vyhledávací políčko. Podobný spouštěč naleznete v operačním systému Chrome OS. O jeho významu v jiných systémech jsme polemizovali v našem starším článku. Podle portálu Engadget se v některých instalacích Chromu nabídka aktivuje automaticky.

Zdroj: Engadget

Byl pro vás článek přínosný?