Hlavní navigace

Tip: HP radí nováčkům, jak na Windows 8. Nápověda je dostupná i v češtině

23. 1. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud nám na Windows 8 něco vadilo, byla to naprosto nedostatečná komunikace s uživatelem. Systém vám s výjimkou jediné ukázky nenaznačí, jak dosáhnout určitých akcí. Nový styl ovládání a skryté ovládací prvky tak pro řadu dlaždicemi dosud nepolíbených uživatelů zůstává velkou neznámou, s níž se musí sami vypořádat. Modlitby ale vyslyšela úplně jiná firma, a sice stále populární HP. S některými z nás si to sice rozházela, například když v nedávné době úspěšně zabila značku Palm a její dědictví, nápověda je však vítaná.

 

Pokud patříte k začátečníkům, kteří se s Windows 8 dosud příliš dobře neseznámili a v ovládání stále trochu tápou, zamiřte do Windows Store a nainstalujte si aplikaci Getting Started with Windows 8. Sice je určena primárně majitelům strojů od HP, což ale nezabrání v instalaci ostatním uživatelům.

Nápověda je zpracovaná naprosto standardně, počtete si také v češtině, což považujeme za velký klad pro českého uživatele. Seznámeni budete se základními ovládacími prvky a principy Osmiček. Aplikace nepodporuje platformu ARM, tedy ani Windows RT.

Nápověda k Windows 8

Nápověda k Windows 8

Zdroj: Softpedia

Byl pro vás článek přínosný?