Hlavní navigace

Tisknout levně a kvalitně jde ruku v ruce

Zdroj: Redakce
Chytrytisk.cz
Komerční sdělení
24. 11. 2014

Sdílet

totiž nabízí jednak repasované modely a jednak formu bezplatného pronájmu. Tímto způsobem jsou pořizovací náklady stlačeny na nulu a vy můžete jednoduše využívat výhod sofistikované technologie ve Vaší firmě. Díky vysoké garanci Konica Minolta a servisním službám po celou dobu pronájmu navíc zcela bez obav o technický stav zařízení.

Tarif nebo kredit?

Minolta - chytrý tiskPronájem zařízení nabízí hned dvě varianty. „Tiskový tarif“ je vhodný především pro dlouhodobý pronájem, který slouží k zajištění běžného provozu firem. Princip není složitý – zákazník sepíše smlouvu a firma mu poté zapůjčí vybrané zařízení. Platí tak pouze za vytištěné stránky – 50 haléřů za černobílou A4, 2,30 Kč za barevnou, a to například formou pravidelného měsíčního vyúčtování. Tím odpadají počáteční investice a starosti o provoz zařízení. Záruka a servisní služby jsou navíc zdarma součástí pronájmu a zákazník má tedy jistotu správného fungování tiskových zařízení po celou dobu trvání nájemní smlouvy. Samozřejmostí je také dodávání spotřebního materiálu či případných náhradních dílů.

Druhá varianta pronájmu, nazvaná „Tiskový kredit“, je určena zejména pro krátkodobé akce.  Cena za černobílou A4 je o 10 haléřů vyšší, tedy 60 haléřů za stránku. Cena za barevný tisk včetně dodávky papíru je 2,50 Kč. Skenování, stejně jako doprava, instalace, zaškolení i případná deinstalace je zdarma. První platba za službu je formou předplaceného kreditu na vytištěné stránky s tříměsíční platností. Minimální hodnota kreditu je 5000 Kč a lze jej využít jak na černobílé, tak i barevné stránky. Po uplynutí těchto tří měsíců je zákazníkovi zasíláno pravidelné vyúčtování podle skutečně vytištěných stran.

Cílová skupina – menší firmy, ale i notáři nebo lékaři

Nabídka pronájmu cílí převážně na menší firmy, živnostníky a další samostatně činné profese. Spolehlivý a bezstarostný tisk, kopírování a skenování za příznivé ceny by mohlo zaujmout třeba notáře či lékaře.

Mezi hlavní výhody těchto přístrojů patří levný provoz. Kromě toho, především zařízení formátu A3, nabízí velmi bohaté funkční vybavení  - přehledné dotykové ovládací panely v češtině, tisk na velký formát, oboustranný tisk, bohaté možnosti skenování pokud jde o formáty souborů, síťové připojení nebo možnost provozu pro více uživatelů. Jde skutečně o profesionální zařízení, k nimž se vážou také profesionální služby zajišťující bezproblémový provoz.

Minolta - chytrý tisk

Široká prodejní nabídka

Portál chytrytisk.cz si klade za cíl oslovit především ty potenciální klienty, kteří dnes řeší své potřeby tisku většinou nákupem malé tiskárny nebo většího multifunkčního zařízení prostřednictvím e-shopu.

V současné době nabízí  mnoho repasovaných tiskáren a multifunkcí značky Konica Minolta i k prodeji. Soubor s nabídkou lze také jednoduše stáhnout, v klidu projít a v případě zájmu nezávazně kontaktovat provozovatele. Výběr čítá jak malé stolní tiskárny A4, tak i větší multifunkční stroje formátu A3. Ceny začínají od 990 Kč.

Kvalita prověřena

Část zákazníků se na použitá, byť repasovaná zařízení, dívá tak trochu skrz prsty. Konica Minolta nabízí prostřednictvím portálu chytrytisk.cz půlroční záruku v případě prodeje zařízení nebo prodlouženou záruku po dobu jejich pronájmu. Kromě toho garantuje u všech přístrojů ověřený původ, značkový servis, dobrý technický stav a před dodáním také odpovídající seřízení.

V nabídce jsou jen prověřená zařízení z předváděcích akcí a showroomů nebo ze zápůjček a vrácených nájmů.