Hlavní navigace

Třetina diváků už Voyo sleduje na chytrém zařízení, těch můžete mít nově až pět

11. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Předplatitelé Voya mohou sledovat videa až na pěti různých zařízeních, padl tak dosavadní limit tří nezávislých přijímačů. Podmínkou však je, že páté zařízení musí být nový přehrávač Voyo Player. Specializovaná krabička je od září v prodeji za 1399 Kč. Kromě Voya přehraje také video z YouTubu, sítě nebo externích disků a flashek připojených přes USB. 

Voyo můžete spojit s až pěti zařízeními
Voyo můžete spojit s až pěti zařízeními

Další čtyři zařízení mohou tvořit PC, smartphony a tablety s Androidem a iOS, chytré televizory a přehrávače od Samsungu, LG a Panasonicu. Voyo zatím bohužel ignoruje Windows i další platformy Smart TV.

Ve Voyu už mohou předplatitelé sledovat přes 2000 filmů, seriálů a jiných pořadů. Měsíční předplatné startuje na 189 korunách, ušetřit můžete dlouhodobějšími programy, případně díky slevám od T-Mobilu. CET 21, provozovatel Voya, vždy při zveřejňování hospodářských výsledků uvedl, kolik už má služba předplatitelů. V říjnu toto pravidlo porušil. Oficiálně Voyo mluví o „necelých 30 000“. Posledním známým údajem za druhé čtvrtletí je přitom 27 100 abonentů.

 

Zajímavé obsahové novinky se nám vyplácí a jsou jednoznačně cestou k novým předplatitelům. V současnosti se jejich počet blíží 30 000. Filmy a seriály lidé už zdaleka nesledují pouze na PC, přes 30 procent našich zákazníků se na Voyo dívá na svých chytrých zařízeních. Snažíme se tedy stále pracovat i na rozšiřování sítě zařízeních, které Voyo podporují, aby si lidé své oblíbené tituly mohli pustit opravdu kdekoli a kdykoli,“ dodává Petr Horák, ředitel sekce Voyo.

Zdroj: TZ

Byl pro vás článek přínosný?