Hlavní navigace

TV Nova opět lže. Nemá první 3D filmy ani exkluzivně Pottera

16. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Její videoportál Voyo.cz nevysílal první 3D film v Česku. A teď lže o tom, že první část Harryho Pottera a Relikvií smrti mají exkluzivně. Nemají. V obojím Novu předběhl konkurenční Topfun.

O Voyo.cz píšeme pravidelně. Půjčovna o sobě dala vědět na začátku roku, hned v únoru jsme si ji vyzkoušeli na vlastní kůži. Před měsícem si Nova plácla s Warner Bros., takže jsme se mohli těšit na výrazné rozšíření katalogu. (Topfun rozšířil nabídku, mimo jiné také o WB, už v prosinci minulého roku.) Ale od té doby lhala. Její 3D filmy určitě nebyly první u nás. Na moji poznámku tiskové oddělení nereagovalo.

Topfun Voyo
Topfun | Voyo+

Teď v nové tiskové zprávě píše První část závěrečného HARRYHO POTTERA exkluzivně na VOYO! Exkluzivita znamená výjímečnost, výlučnost, případně výhradní právo. Tedy, že je něco první a v danou chvíli jedinečné.

Jenže předposlední Harry Potter se v jednu chvíli objevil na Voyo i Topfunu. Obojí v přibližně stejné kvalitě (na základě starších zkušeností), pouze v SD a českým zvukem ve stereu. Na Voyo zaplatíte 80 Kč za půjčení na 48 hodin. Topfun si řekne jen o 53 Kč (na 24 hodin), navíc lze snímek i koupit za 390 Kč. Voyo umožňuje pouze sledování online v prohlížeči, na Topfun lze film i stáhnout. Tak kde má Nova onu exkluzivitu?

Prosím, šiřte dál. Jestli bude tiskové oddělení zprávu znovu ignorovat, měly by se tyto lži alespoň více dostat mezi lidi. Děkuji

Byl pro vás článek přínosný?