Hlavní navigace

Tvůrci Skypu slibují konzistentní vzhled a funkce klientů. Zlepší i chat

1. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Že není komunikační služba Skype dokonalé, víme. Nemáme povětšinou problém s kvalitou hovorů, naopak. Vadí nám na ní úplně jiné věci. Budou palčivé problémy v blízké době vyřešeny? Výrobce představil hrubé plány, na co se v blízké době zaměří. Staví je především na základě zpětné odezvy. V první řadě se bude snažit o to, aby klienti pro různé platformy byli co nejšetrnější k akumulátoru. Přeci jen, v současnosti chceme mít Skype především v mobilu nebo tabletu. Tam se hraje na šetrnost.

Tip: Skype ve Windows 8.1 konečně nahradí starý komunikátor Zprávy

Ladění spolehlivosti rovněž patří ke koloběhu, který nikdy nekončí. Ačkoli telefonování patří ke stěžejním funkcím, uživatelé žádají rovněž chat. Proto se bude zlepšovat i textová stránka služby. Každá platforma vypadá jinak, Skype se ale bude snažit, aby se uživatelé na každé z nich cítili tak nějak doma a aby se každý klient nelišil na 100 % od jiných verzí Skypu. Pozornost bude věnována rovněž lepšímu výkonu a kvalitě spojení.

 

Ke konci oku si prý již budeme moct všimnout toho, jak se klienti budou stále více shodovat z hlediska funkcionality. Především Skype pro Windows Phone řadu funkcí postrádá, což platí také pro nejnovější vzkazy formou nahraného videa. Tvůrci každopádně slibují více konzistence, tak si počkejme, jak sliby dodrží.

Zdroj: Skype Blogs

Byl pro vás článek přínosný?