Hlavní navigace

Startuje Uplay+. Za předplatné dostanete 100+ PC her od Ubisoftu

11. 6. 2019

Sdílet


Hráči už z toho možná budou unavení, ale dalším oznámeným předplatným, v rámci něhož získají neomezený přístup do katalogu her, je Uplay+. Ubisoft představil novinku na právě probíhajícím veletrhu E3, kde také prozradil, že služba odstartuje již 3. září ve většině zemí světa včetně ČR i SR.

Uplay+ obsahuje 100+ včetně novinek a všech DLC a bude stát 15 eur měsíčně (385 Kč). Kdo se zaregistruje do 15. srpna, bude si moci službu vyzkoušet na měsíc zdarma. Předplatitelé dostanou nové hry o tři dny dříve než ostatní a budou moci testovat také betaverze her. Již v září tak dostanou přístup k novince Tom Clancy’s Ghost Breakpoint. Uplay+ bude dostupný jen pro PC a Google Stadia, nikoliv herní konzole.

Ubisoft šel s cenou sebevědomě nahoru. Xbox Game Pass pro PC bude za 259 Kč. Origin Access Premier s hrami od EA je také za 385 Kč, ale má i výhodnější roční předplatné za 2600 Kč. A hry se časem dostanou i do nižšího tarif Access Basic, který je už jen za 100 Kč měsíčně či 650 Kč ročně.

Uplay+ má nicméně i tak spoustu lákavého ovoce. Studia spadající pod francouzskou společnost vyvíjejí velké hry a spoustu rozšíření, takže náruživější hráči mohou s předplatným dost ušetřit. A těm ostatním se zase vyplatí si předplatit službu na měsíc, zahrát si nového asasína a jít dál.

V Uplay+ najdeme stále ještě aktuální tituly jako The Division 2, Assassin’s Creed: Odyssey, Rainbow Six: Siege, Far Cry 5, Anno 1800 i starší díly sérií Assassins's Creed, Anno, Tom Clancy's Něco, Settlers, Far Cry, Heroes of Might and Magic či Prince of Persia. V budoucnu pak hráči mohou vyhlížet i právě představené novinky Watch Dogs Legion, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nebo novou akční adventuru Gods & Monsters od tvůrců Odyssey. Z obrázků i videa hodně připomíná poslední Zeldu.

Zdroj: Ubisoft

Byl pro vás článek přínosný?