Hlavní navigace

Ubisoft spustil Uplay+. Nabízí přes 100 her za 385 Kč měsíčně

Sdílet

Francouzský herní gigant naplnil sliby z letošní E3 a spustil dnes své herní předplatné Uplay+. Je dostupné pro PC za za 15 eur (385 Kč) měsíčně vám nabídne tolik zábavy, že i těch 30 dní bude málo.

V Uplay+ je přes 100 her, firma pokrývá 25 různých sérií, 10 žánrů a nabídne přes 4000 hodin singleplayerového obsahu. Hráče se mohou těšit na Anno, Assassin’s Creed, Far Cry, South Park, Might & Magic, Prince of Persia, Rayman, The Settlers či sérii stříleček Tom Clancy’s.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jPP_GMXIYag

Součástí her jsou i DLC či jiná rozšíření, ale ne u všech her budou dostupné všechny placené doplňky. Uživatelé navíc s předplatným dostanou předběžný přístup k betaverzím her a novinky si zahrají o tři dny dříve než ostatní. Kdo si službu předplatí během září, může ji v prvním měsíci vyzkoušet zdarma.

RECENZE: Jak se hraje s Xbox Game Passem pro PC?

Konkurenční studia a vydavatelské domy již mají podobnou nabídku. EA loni spustilo Origin Access Premier, taktéž za 285 Kč měsíčně. Microsoft letos oficiálně uvedl Xbox Game Pass pro PC za 259 Kč. Ve všech případech je v katalozích přes 100 her včetně úplných novinek.

Byl pro vás článek přínosný?