Hlavní navigace

Ulož.to nabízí další kredit 30 GB za očkování proti covidu, tentokát za booster

2. 2. 2022

Sdílet

Zdroj: Depositphotos, koláž Cnews
Stahovací server Ulož.to měl v listopadu akci na podporu očkování. Pokud jste dokončili očkování (dvě dávky), mohli jste po nahrání QR kódu získat 20 GB rychlého stahování dat z tohoto serveru. Kapacitu lze opět násobit, pokud je vás v rodině více a získat tak další desítky GB. Akce běží od začátku února do odvolání nebo konce pandemie.

Ulož.to nyní nabídku (psali jsme o ní podrobněji) nahrazuje novou, kdy nabízí 30 GB za zaslání QR kódu k boosteru (3. dávce). Pokud jste předchozí akci využili, tak zasláním QR kódu k boosteru získáte 10 GB. Kredit na stahování má platnost 6 měsíců.

Na odměnu za posilující dávku očkování má nárok každý uživatel Ulož.to, který se přihlásí ke svému účtu a nahraje pro ověření potvrzovací QR kód platného očkování posilující dávkou z Česka nebo Slovenska. Je možné nahrát i více kódů, například od dalších členů rodiny, a odměnu si tak znásobit. Každý QR kód lze použít pouze jednou.

Uložto kredit k boosteru Nahrání QR kódu (obrázek: cnews.cz)
Ulož.to kredit Kredit (obrázek: cnews.cz)

Společnost Ulož.to cloud dává své know-how k dispozici i dalším firmám, které by se k motivační akci chtěli připojit. Pod opensource licencí sdílí zdrojové kódy svého řešení a také analýzu GDPR, kterou pro toto řešení zpracovala.

zdroj: www.ulozto.cz/ockovani

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.