Hlavní navigace

Ultratenké notebooky Asus UX

17. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asus přichází s novinkami, které plánuje uvést ve druhém pololetí tohoto roku - s hybridním zařízením Padfone (jedná se o kombinaci tabletu a smartphonu, o němž již psal web Cnews v tomto článku), ultratenkými notebooky UX Series, a inovovanou řadou notebooků N Series.

Ultratenké designové kousky

O noteboocích řady UX jsme již dříve psali v této novince. Ultratenké notebooky ASUS UX Series, vyvíjené ve spolupráci se společností Intel, jsou vyrobeny z  hliníkové slitiny. Jejich broušený povrch zaujme kruhovým vzorem, inspirovaným chronometry, tvar notebooků pak designem s typicky ostrými hranami.Asus UX21Klávesnice je poměrně velkoryse dimenzovaná, touchpad pochopitelně multidotykový. Zesílené závěsy víka displeje by měly snést i poměrně hrubé zacházení. Navzdory tomu, že jsou notebooky této řady velmi tenké - v nejsilnějším místě jen 17 mm, nabízejí slušné technické parametry, včetně mobilního procesoru Intel Core i7 druhé generace a SSD disku SATA 6Gb/s.

Inovované notebooky N Series

Vylepšené zvukové řešení nabízí inovovaná řada notebooků N series s technologií SonicMaster, původně vyvinutou pro luxusní notebook NX90. Technologie sestává ze zvukového čipu Bang & Olufsen ICEpower a větších reproduktorů. Notebooky jsou vybaveny i samostatným subwooferem, který zaručí dostatečně hutné basy. 

Asus N

Zdroj: TZ ASUS

Byl pro vás článek přínosný?