Assassin's Creed OdysseyUpřímné herní trailery

Thumbnail play icon
Přidat do sledovaných sérií 37
84 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:69
Počet zobrazení:10 752

Minulý týden jsme tu o novém díle AC měli video napěchované zajímavostmi, sponzorované Ubisoftem. Dnes se na tuto hru podíváme trošku jinou optikou a s hlasem Upřímných trailerů se koukneme na zoubek i tomu, co se hře tak docela nepovedlo.

Přepis titulků

Na konci videa vám ukážeme, na čem pracujeme do budoucna. Následující trailer je kvůli spoilerům označen písmenem S. Od společnosti, která vám přinesla ikonické hry s otevřeným světem a hru Rabbids, přichází hra tak masivní, tak nacpaná všemožným odpadem, že by bylo jednodušší přečíst si přímo Odysseu. Ponořte se do hlavní herní série Ubisoftu, která vás zavede na místa historických událostí, abyste mohli zavraždit každého, kdo tehdy žil.

Trend z Origins pokračuje a ze stealth hry s otevřeným světem se stává kopie Zaklínače 3. Ale tentokrát můžete být ženská. Co se stalo s Evie? Pamatujete na ten trailer? Asi se to nepočítá, pokud nemůžete někoho ojet. Prošlápněte sandály hlavní postavy, nájemného žoldáka, co je v podstatě antický superhrdina.

A pokuste se zničit nebezpečný kult, který začíná ovládat řecký svět. Následně zjistíte, že ten kult vede váš mrtvý sourozenec a váš otec nebyl váš skutečný otec. A že jste potomky starobylých mimozemšťanů? Je to jako mix řecké tragédie a Infowars. A pak že Kratos to měl těžké. Toho aspoň neshodili z hory. Teda aspoň ne v mládí. Zažijte totální bordel herních systémů, je to taková hromada všech zažitých i nových mechanismů, kterou se budete prohrabávat 120 hodin.

Stealth gameplay zde doplňuje tuna různého vybavení, které je okamžitě k ničemu, tisíce pokladů, které najde váš rentgenový orel-dron, který tu je kdoví proč. Rozsáhlé dovednostní stromy, na které nebudete mít místo na skill baru. Pět unikátních typů generických úkolů. Lodní srandy z Black Flag.

Protože proč ne. Systém žoldáků, což je obšlehnutý Nemesis systém z Mordoru, jen horší. Síť cílů, které máte zabít, která vás nutí pro pokračování ve hře hrát vedlejší obsah. Souboje armád, jejichž vliv na příběh je v tom, jakou barvu mají vojáci na sobě. A oblíbenec všech hráčů, každých 20 hodin vás to vykopne, jen abyste si připomněli, že jste dáma ve VR helmě. Někteří lidé chtějí hru, co je vykrmená jako husa, to musím respektovat. Sejměte jednu z frakcí Odyssey plnou bezmocných týpků, zatímco se plížíte z keře do keře, pískáním přilákáte jednoho chlápka a toho pak zavraždíte kousíček od jeho přátel.

Pak se ale na něčem zaseknete a všimnou si vás. Pak ale stejně všechny posekejte, protože jste nelidský vraždící stroj. Ale pokud se objeví nějaký žoldák, užijte si pětiminutový souboj, zatímco mu pomaličku ubíráte životy. Protože v této hře jsou všichni žoldáci potomci bohů. Po skopnutí jako z filmu 300 ale zkapou rychle.

Protože i když je tahle hra podbízivá, když zrovna funguje, je skvělá. Zírejte na nejpropracovanější část Odyssey, mikrotransakce, díky kterým si můžete koupit mocné předměty, mapy, peníze a zkušenosti ve zlovolném systému, který vám údajně dává možnost hru hrát, jak jen chcete, ale ve skutečnosti blokuje oblasti pomocí vyšších levelů, takže budete grindit, protože každý hlavní úkol je bezdůvodně o dva levely výše, za vedlejší úkoly dostanete jen prťavé množství zkušeností a cokoliv o level výše vám natrhne zadek.

Tento systém se schovává za RPG grindem ve snaze vydělat spoustu dolarů. Snaží se z vás vytřískat 10 dolarů, abyste se nenudili za těch 60, co jste utratili. Kdybych chtěl platit za grind, budu hrát korejské MMO, jasný? Vyleštěte své kopí a připravte se v obýváku pořvávat hlášky z 300: Bitva u Thermopyl za další díl Assassin's Creed, který rozhodně není Odyssey. Tato hra testuje vaši trpělivost i schopnosti, ale i přes nedostatky se jí jedna věc povedla.

Můžete totiž ojet všechny NPC. Jo, zlato, nasbíral jsem ti pět bylinek. Tak pojďme na to! Hrají: Pojď na férovku! Velký Sexios. Stařec řve na moře. Sbohem, mamčo. Taťka je doma II.

Hysterektomie. Spalující touha. A řecký chór. Zaklínač 300. O řecké kultuře jsem se naučil jednu věc. Řekové milovali sex s kozama. Díky, Ubisofte. V poznání je síla. Překlad: Xardass www.videacesky.cz

Komentáře (6)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Hru jsem zrovna včera dohrál. Dá se to jednoduše shrnout - utratil jsem dobré peníze za špatné zboží. Pojmenovat tohle Assassin's Creed je urážka výborné úvodní trilogie.

78

Odpovědět

Já tomu říkam Sparta: Odessey

40

Odpovědět

Mě teda to grindování moc nebaví, ale vedlejší questy jsou příběhově dobře napsaný. Že je většina hlavních questů s vyšším levelem je pravda, ale když umí člověk hrát, tak to nemusí být tak těžký. Hraju celou hru na střední obtížnost a dneska jsem rozsekal o 4 levely vyšší Medúzu. Samozřejmě to dalo nějakou práci a chtělo to trpělivost, ale stačilo se naučit její moveset a mít dobrý zbraně, a šlo to.
Jestli někoho nutí systém grindování kupovat boosty v mikrotransakcích, tak je popravdě chudák. Pochopím že člověk nemusí mít vždycky čas grindovat aby se nalevelil, ale mikrotransakce používá z vlastní vůle a hra mu je nijak nevnucuje. A v single-playeru placený boosty...koho to sere.
Ještě bych měl poznámku k současnosti. Za 65 hodin hraní se několikaminutová scéna ze současnosti ukázala jen dvakrát. Člověk si ji navíc docela brzy odbude a hra ho sama vrátí do minulosti. Dle mého škoda, protože mě současnost docela zajímá a rád bych z ní viděl více. Už to prostě není jako v dřívějších dílech (prakticky všechny díly, ve kterých byl Desmond), kdy jste dokončili sekvenci a hra vás vyhodila do současnosti. A takových sekvencí bývalo v dřívějších hrách kolik? Sedm nebo tak nějak, takže v porovnání s Odyssey to bylo mnohem častější.

54

Odpovědět

"kupovat boosty v mikrotransakcích" Dříve se tomu říkalo cheaty a byly jak jinak než zdarma. Keep your wallet open and press "W" to win!

80

Odpovědět

Inak povedané hra pre zoofilov? lol

38

Odpovědět

D e b i l e !

00