Hlavní navigace

Úsvit nové éry aneb Bing Finance budou brzy přejmenovány na MSN Money

26. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

O oživení značky MSN a přejmenování aplikací Bing jsme již něco psali. Nějaký smysl v tom celém najdete. Služby se slučují a pod touto značku se stejné funkce objeví na stejnojmenném portálu. Na novém msn.com bude k dispozici osobní zpravodajství, informace z burzy atp.

Vedle telefonu nebo tabletu tak budete mít další způsob, jak se svými sledovanými zdroji pracovat. Některé aplikace, které vyvinula parta lidí kolem vyhledávače Bing, už ostatně slovo Bing z názvu odebraly. Místo Bing Waether už máme jenom Weather. Pánové z Windows Phone Central obdrželi zprávu, že brzy dojde k přejmenování Financí.

 

Někteří uživatelé aplikace totiž prý hlásí, že jim informační pruh skutečnost oznamuje dopředu. Mně osobně se zprávu vyvolat nepodařilo. Místo Financí se aplikace má nazývat MSN Money, byť v seznamu všech aplikací opět uvidíte pouze Money, podobně jako tam teď vidíte Finance, nikoli Bing Finance.

Uvnitř k žádné zásadní proměně nedojde, aplikace bude mít stejné funkce jako doteď. O tom se přesvědčíme už brzy. Posléze nás čeká např. Počasí, o němž Windows Phone Central tvrdí, že přinese vedle názvu také pár vylepšení. Kontroverzní na celé věci je maximálně to, že Microsoft oživuje již dlouho mrtvou značku.

Zdroj: Windows Phone Central

Byl pro vás článek přínosný?