Hlavní navigace

V zahraničí jako doma a k tomu 100 MB dat. S Vodafonem už od 43 Kč za den

20. 5. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Červený operátor doplňuje nabídku svých roamingových balíčků o nový týdenní. Za 300 Kč si můžete ke všem paušálním tarifům přikoupit sedmidenní balíček, v rámci něhož pak v první zóně nebudete platit nic navíc za SMS ani volání (budou se čerpat z volných jednotek, případně stát jako doma) a k tomu každý den dostane 100 MB na surfování.

Vodafone RED LTE Premium je nejlepší tarif pro náročné cestovatele

Balíček se hodí na týdenní dovolené v rámci Evropy, pokud si nechcete kupovat ještě výhodnější místní SIMky. V přepočtu na den zaplatíte 43 Kč. Vodafone má v nabídce i jednodenní balíček za 69 Kč. Opět platí ale jen pro paušály.

Předplacenkáři si mohou koupit možná pro některé možná ještě výhodnější denní balíček za 19 Kč, v rámci něhož máte příchozí hovory zdarma, k tomu 10 volných minut, 10 SMS a 10 MB dat. Doma v Česku byste za tolik jednotek zaplatili mnohem víc! Po vyčerpání stojí minuta hovoru 1,66 Kč, SMS 0,67 Kč a u dat klesne rychlost na 32 kb/s.

 

Nejnáročnějším cestovatelům je určen vylepšený tarif Red LTE Premium. Ten za 1599 Kč měsíčně obsahuje neomezené volání i SMS v celé Evropě, 10 GB dat doma, 3 GB v roamingu a k tomu 1000 volných minut pro volání do zahraničí.

Zdroj: Vodafone

Byl pro vás článek přínosný?