Hlavní navigace

Steam zahájil tradiční letní výprodej her. Můžete ušetřit spoustu peněz

22. 6. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tak jako každý rok, i letos Steam spustil rozsáhlý letní výprodej her. Většina slev zůstává platná po celou dobu výprodeje, dříve do toho ještě úzký prostor obchodu zaplňovaly akční nabídky s krátkou platností, kde dokonce bylo možné hlasovat pro výběr jednoho z nabízených titulů, takže komunita do jisté míry obsah výprodeje ovlivnila. Od toho už ve Valve upustili.

Do výkladní skříně digitálního obchodu nicméně stále vytahují různé tituly ve speciálních akcích, takže je seženete ještě levněji. Tyto nabídky jsou platné jeden den. Na výprodejích můžete ušetřit spoustu peněz, ačkoli pokud chcete autory a autorky titulů opravdu podpořit, nečekejte s koupí jejich díla do výprodeje. Loni výprodej narušil hackerský útok, takže doufáme, že se to letos nebude opakovat.

Výprodej tisíců levnějších her běží od 21. června do 5. července. Při nákupech jako každý rok získáváte speciální kartičky, s nimiž můžete obchodovat. Dále si Valve připravilo hříčku Saliens Game. Steam sídlí na adrese store.steampowered.com. Mimochodem, kdybyste čirou náhodou měli zájem o hardware od Valve, i ten je teď levnější.

Valve zahájilo letní výprodej. Levněji seženete tisíce titulů Valve zahájilo letní výprodej. Levněji seženete tisíce titulů

Byl pro vás článek přínosný?