Hlavní navigace

Váš telefon se polepšil. Synchronizace už není podmíněna připojením k Wi-Fi

28. 5. 2019

Sdílet

Vadilo vám, že aby byly vaše fotky nebo SMS přístupné na počíti, musí být váš smartphony připojený k Wi-Fi?

Postupně Redmondští zlepšují své řešení pro zpřístupnění obsahu mobilu na počítači. Váš telefon nejprve zprostředkovával fotografie a SMS. Před několika týdny pak Microsoft odstartoval testování zrcadlení obrazu a přijímání oznámení. A také MMS, ačkoli tento formát už dnes používá patrně málokdo. Nedávno jeden zaměstnanec Microsoftu oznámil další novinku, jež se celého řešení týká.

Pro mnoho lidí by mohla být zajímavá. Donedávna platilo, že k zobrazení obsahu z mobilu a počítači je potřeba, aby byla obě zařízení připojena ke stejná síti. To už ale neplatí. Váš smartphone se už k Wi-Fi připojovat nemusí, synchronizace je dostupná také v mobilní síti. Pokud máte dostatek dat od operátora, můžete tento typ synchronizace povolit v aplikaci Your Phone Companion od verze 3.8.4.

Ve výchozím stavu je předvolba z pochopitelných důvodů vypnutá. Kromě toho Your Phone Companion podobně jako mnoho dalších aplikací od Microsoftu zaujme novým logotypem. Designový styl Fluent se pak dotkl celého prostředí nástroje.

Zdroj: Roberto Bojorquez via Thurrott.com

Byl pro vás článek přínosný?