Hlavní navigace

Ve Voyo je už přes 1000 streamovaných filmů. Aplikace pro mobily stále chybí

18. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Katalog Topfun.cz byl po dvou letech překonán nováckým rivalem Voyo.cz, tedy co se počtu filmů týče. Vlastník Voya posílil nabídku a aktuálně se chlubí více než tisícovkou filmů. Konkrétně jsme napočítali 1048. V rámci předplatného jich je k dispozici 835, extra titulů půjčovaných zvlášť je 213.

Fanoušci seriálů najdou na Voyo.cz kultovní seriál o pracovnících oddělení informačních technologií IT Crowd, příběh thráckého bojovníka, který byl zajat Římany Spartacus – Krev a písek nebo britský komediální seriál z prostředí knihkupectví Black Books,“ píše Voyo v tiskové zprávě. Ani jeden z těchto seriálů ale v nabídce není!

Voyu stále citelně chybí možnost sledovat obsah jinde než na počítači. Katalog je už dostupný pro chytré televizory Samsung, ale aplikace pro Android, iOS či jiné mobilní platformy dosud neexistuje.

Topfun lze sledovat kromě televizorů Samsung také v některých STB od Humaxu a právě na Androidu a iOS. Katalog Topfunu je však trochu menší, v nabídce je jen 996 snímků (jen 413 lze neomezeně sledovat v rámci předplatného). Seriály zatím nevede, ale prostřednictvím Topfunu můžete sledovat živé vysílání kanálů Filmbox, Fightbox apod. Od března navíc webové přehrávače Topfunu nevyžaduje pouze Windows (Windows Media Player), ale díky Silverlightu je dostupný i pro Mac OS X. Jestli je takto podporován i Moonlight pro Linux, jsme nezkoušeli.

Zdroj: Voyo

Byl pro vás článek přínosný?