Hlavní navigace

Veeam oznamuje integraci s Oracle v nové Veeam Availability Suite v9

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
22. 7. 2015

Sdílet

Nový Veeam Explorer pro Oracle jako první na trhu nabízí zálohování a obnovu databází Oracle na úroveň transakcí a na základě kopií ASM; Také přidává vylepšení pokročilého granulárního obnovení aplikačních položek s nástroji Veeam Explorer pro Microsoft Active Directory, Exchange, SharePoint a SQL Server.

Veeam Software je poskytovatel řešení pro nepřetržitou dostupnost moderních datových center a dnes oznámil nástroj Veeam Explorer pro Oracle jako součást nové Veeam Availability Suite v9, dostupné ještě letos. Ten jako první na trhu umožní celou řadu unikátních funkcí pro Oracle, jako obnovu databáze na úrovni transakcí a zálohu a obnovu Oracle ASM na základě kopií bez nutnosti používání agentů.

Veeam již dlouho nabízel obnovení z Oracle a dalších oblíbených aplikací pomocí průvodce U-AIR (Universal Application Item Recovery). Nyní bude nový Veeam Explorer pro Oracle poskytovat mnohem jednodušší a výkonnější obnovení a stává se tak členem rodiny Veeam Explorerů, již existujících a speciálně vyvinutých pro Microsoft Active Directory, Exchange, SharePoint a SQL server.


V důsledku toho rozšíří nová Veeam Availability Suite v9 své špičkové schopnosti pro obnovení pokročilých podnikových granulárních virtual machines (VM). K nejdůležitějším novým vylepšením patří:

Veeam Explorer pro Oracle: Unikátní funkce obnovení z databází Oracle až na úroveň transakcí s bezagentovou zálohou protokolu transakcí, díky němuž můžou zákazníci obnovit databázi k přesnému bodu v čase a ochránit tak nízké cíle bodu obnovy (RPOs). Rychlé a jednouché obnovení jednotlivých databází jedním kliknutím. Podpora databází běžících jak na serverech s Windows, tak s Linux. Plná kompatibilita s Oracle Automatic Storage Management (ASM) – další řešení, s kterým Veeam přichází jako první na trhu.

Nová funkce eDiscovery Veeam Exploreru pro Microsoft Exchange: Nová užitečná funkce pro vyhovění  právním a státním šetřením. Poskytuje detailní reporty exportů umožňující zákazníkům přesně určit, co bylo exportováno, odkud, a s jakými vyhledávacími kritérii. Přidává také funkci odhadu výsledku dotazu.

Významná vylepšení pro korporátní aplikace Microsoft: Umožňuje obnovení objektů skupinové politiky integrovaných DNS záznamů a konfiguračních oddílových objektů Veeam Explorerem pro Microsoft Active Directory, obnovu stránek i kompletních webů s Veeam Explorerem pro Microsoft SharePoint a obnovu databází na úrovni tabulek s Veeam Explorerem pro Microsoft SQL Server.

Veeam Explorer pro Oracle je součástí Veeam Backup FREE Edition, a je k dispozici všem správcům Oracle zdarma. Pokročilé funkce jsou k dispozici v edicích Enterprise a Enterprise Plus.

zdroj: Veeam