Hlavní navigace

Virtuál Adagio Mobile: neomezené volání a SMS, 3 GB dat a 100 MMS k tomu za 405 Kč!

Sdílet

Zdroj: Redakce

Portál Virtuální operátoři upozornil na jednu hodně nevšední novinku. Adagio Mobile od 1. února nabízí tarif Sen s Adagiem, který v Česku mezi veřejnými nabídkami nemá konkurenci. Za 405 Kč měsíčně můžete neomezeně volat, psát a se 3 GB ještě pořádně datovat. Staromilci ještě možná ocení 100 volných MMS. Adagio Mobile funguje v síti T-Mobilu.

Nabídka vypadá hodně nedůvěryhodně. Web Adagia působí amatérsky, tarif zaštiťují společnosti Tommy Stachi a Cetelem, které jinak poskytují půjčky. O podvod ale nejde. Firma Adagio Mobile byla založena loni v červnu. V obchodním rejstříku všechno sedí, základní kapitál firmy činí 200 000 Kč. V srpnu pak firma získala povolení k provozování telekomunikačních služeb u ČTÚ. Po formální stránce je tedy všechno v pořádku.

Ceník

Služba Cena
síť T-Mobile
paušál 405 Kč
volání neomezené do všech sítí v ČR
SMS neomezené do všech sítí v ČR
MMS 100
data 3 GB
LTE +23,50 Kč

Na co pozor

Vše potřebné najdete v ceníku a podmínkách, my vytáhneme pouze důležité body.

1. Smlouva je bez úvazku, tarif funguje jako předplacenka, takže můžete kdykoliv odejít. To je klíčová podmínka. Nabídka je určena pro jednotlivce i firmy.

2. Kredit se dobíjí pomocí převodu na účet u FIO banky. Každý měsíc se 30. den strhne 405 Kč. Platnost kreditu je 6 měsíců, dobíjí se minimálně 200 Kč.

3. Pokud je karta vedena jako anonymní, budete platit navíc 78 Kč měsíčně. Pokud operátorovi poskytnete své osobní údaje, nemusíte platit nic. Což je vždy, při objednávce mu totiž osobní údaje poskytnete.

4. Adagio bude prodávat i dotované mobily. V tomto případě už musíte podepsat smlouvu na dva roky a platit fakturou se splatností 10 dnů. Ale jde vám o levné volání, nikoliv telefon, že ano.

5. Nákup karty, zaslání poštou a aktivace stojí 100 Kč. Přenos čísla odjinud vás vyjde na 351 Kč, v případě převodu více než 10 čísel se platí 230 Kč za kus. Za písemné vyúčtování si operátor účtuje 30 Kč měsíčně.

6. Neomezené volání ve skutečnosti má limit, a to 3000 minut měsíčně.

7. Data jsou v základu pouze GPRS, EDGE a 3G; za LTE se platí zvlášť 23,50 Kč měsíčně.

8. Zatím nevíme, co se stane po vyčerpání datového limitu 3 GB. Operátor to na webu nemá a na naše dotazy stále nereagoval.

Byl pro vás článek přínosný?