Hlavní navigace

Virtuál Studentfone končí. Klienty převezme Vodafone a nabídne jim slevy

Sdílet

Zdroj: Redakce

Končí další virtuál zaměřený na mladé. Po Gorile Mobile, kterou pohltilo a zrušilo O2, čeká stejný osud také Studentfone. To je od začátku virtuál Vodafonu, smlouvu účastníci uzavírali s ním. Prodej a marketing však zajišťovala společnost GTS Alive. Ta se teď s Vodafonem dohodla, že celý Studentfone převede na něj. K ukončení služeb dojde k 30. dubnu 2016.

Studentfone láká na datově neomezený Facebook
Studentfone lákal na datově neomezený Facebook

Vodafonům klientům nabídne vlastní tarif (je nutné vyměnit SIM). Jako dárek věnuje 500 MB dat zdarma, pak tento balíček budou moci uživatelé používat s 50% slevou oproti běžnému ceníku. Studentfone doposud neměl přístup k LTE síti, ve Vodafonu již samozřejmě bude.

Bezplatná linka péče o zákazníky, široká síť prodejen nebo aplikace Můj Vodafone, to jsou další výhody, se kterými mohou zákazníci u Vodafonu počítat. Přestoupit na nové řešení bude možné od 1. března 2016. Zákazníci budou o změnách informováni formou SMS a na internetových stránkách Studentfonu a Vodafonu,“ píše Vodafone v tiskové zprávě.

 

Ceník

Služba Vodafone
volání do všech sítí 2,50 Kč za minutu, po 5. minutě již zdarma
SMS do všech sítí 1,50 Kč za zprávu
MMS do všech sítí 4,50 Kč
internet na den (25 MB) 25 Kč
500 MB + neomezené SMS ve vlastní síti 100 Kč měsíčně
neomezené volání do vlastní a 100 volných minut do ostatních sítí 149 Kč měsíčně
neomezené volání do vlastní sítě 69 Kč měsíčně

Výhody Studentfonu jako neomezené surfování na Facebooku nebo 300 MB zdarma po dobití 200 Kč u nového tarifu Vodafonu nejsou. Více informací najdete na webu Vodafonu.

Byl pro vás článek přínosný?