Hlavní navigace

Vodafone zlepšil studentský tarif. Co nabídne za 499 Kč měsíčně?

18. 4. 2019

Sdílet


Tarif Vodafonu nazvaný #jetovtobě je od roku 2016 nejzajímavější nabídkou pro studenty. Pokud si tedy sami nebo jejich rodiče mohou dovolit utratit 499 Kč za mobilní služby. Za tu cenu totiž dostanou neomezené volání a SMS do všech sítí, 10 GB dat + 2 GB jako bonus v aplikaci Můj Vodafone. Tarif je navíc bez úvazku a operátor k němu nadělí i datovou SIM kartu zdarma, kterou lze použít například v tabletu.

Určen je pro všechny žáky a studenty do 6 do 26 let (včetně), kteří ale musí mít kartu ISIC. Tarif lze aktivovat i den před 27. narozeninami a pak jej rok využívat. Poté ale nabídka skončí a uživatel bude muset přejít na jiný tarif. A že to bude tvrdý pád na dno. Za 477 Kč má Vodafone 500 volných minut a 1 GB dat (+ 500 MB jako bonus), navíc s dvouletou smlouvou. Případně za 549 Kč nabízí neomezené volání i SMS a k tomu 1,5 GB bez bonusu.

Aktuální dubnovou novinkou, kterou dnes Vodafone oznámil, je, že tarif #jetovtobě v sobě nese i Social Pass. Z balíčku 12 GB dat se tak nebude odečítat provoz z aplikací Facebook (ale nikoliv Messenger), Instagram, Pinterest, Snapchat a Twitter. Běžně tento Pass stojí 99 Kč měsíčně.

Byl pro vás článek přínosný?