Hlavní navigace

Vodafone bude vánoční dárky rozdávat celý rok

16. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vánoční nabídku T-Mobilu i O2 již známe. Vodafone tradičně tu svou na rozdíl od konkurentů odhaluje až v polovině listopadu, nikoliv na začátku. Na co se můžete těšit? Na slevy a bonusy.

Vodafone Passy půjde od 19. listopadu nově kupovat i formou jednodenních balíčků (ceny zatím neznáme). K tomu přibude slibovaný Cloud Pass s neomezenými daty pro Dropbox, Box, OneDrive a Google Disk. Vánoční dárkem bude to, že až do 18. listopadu 2019 si budou moci klienti každý měsíc zdarma sedmkrát aktivovat jeden z denních Passů. Po 84 dní tak dostanou kousek internetu, který se jim nebude strhávat z běžného datového limitu.

O dárek se klienti musí nejdříve přihlásit v aplikaci Můj Vodafone, mají na to čas až do 20. ledna 2019. Na stejném místě si pak budou Passy také vybírat. Dárek je určený pro firemní i rezidentní tarify, paušály i předplacenky.

Vodafone také od začátku listopadu nabízí telefony se slevou 1000 až 3000 Kč, pět modelů má v nabídce za 1 Kč při založení nebo prodloužení smlouvy na 24 měsíců. A pokud si telefon koupíte od 1. listopadu do 20. ledna 2019, dostanete extra záruku tři měsíce na bezplatnou výměnu prasklého displeje. Přesné podmínky záruky najdete na vodafone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?