Hlavní navigace

VPN Unlimited z vás udělá „virtuálního Američana“. Na tři roky jen za 19 dolarů

29. 8. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud byste chtěli využívat americké služby, ale nemůžete, protože jsou regionálně blokované, tak tuto bariéru můžete překročit například pomocí VPN sítě. Ta vám přidělí americkou IP adresu a na internetu budete vypadat, jako byste bydleli někde mezi Los Angeles a New Yorkem. Samozřejmě to není zdarma, podobné služby ve vyšší kvalitě obvykle stojí mezi 5 až 10 dolary měsíčně.

Na The Next Web teď ale běží zajímavá akce. Za 19 dolarů dostanete americkou VPN na tři roky. Službu provozuje společnost Simplex Solutions, která totožný tarif VPN Unlimited běžně prodává za 64,99 dolaru. Funguje už něco přes rok, získala milion zákazníků z více než 170 zemí světa. Svých 36 serverů má umístěných kromě USA také v Kanadě, Británii, Francii, Německu, Lucembursku, Nizozemsku a Rumunsku.

 

Služba má teoreticky neomezenou rychlost i množství přenesených dat. Nabízená VPN je dostupná pro Windows, Linux, OS X, Android a iOS. Pro ostatní platformy včetně například WP, BlackBerry nebo Chrome OS zatím aplikace nejsou. Najednou funguje na 5 různých zařízeních.

Veškerá komunikace je šifrovaná, takže ji po cestě nemůže nikdo odposlouchávat. Resp. může, ale neuvidí nic než změť náhodných znaků. Za danou cenu jde zkrátka o dobrý obchod, pokud byste rádi používali Netflix, Hulu, Pandoru a další zahraniční služby. Jen jejich používáním většinou porušíte podmínky, takže na to pozor.

Byl pro vás článek přínosný?