Hlavní navigace

WD slaví 40 let: zeptejte se jednoho z šéfů

7. 5. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Western Digital, jeden z hlavních výrobců pevných disků a nyní nově i výrobce SSD anebo produktů jako NAS (ShareSpace) či multimediálního přehrávače WD Live TV, oslaví v květnu 40 let své existence. Do Barcelony k této příležitosti sezval po dvou novinářích z pěti lídrů Evropské unie a po jednom z ČR a Turecka. Za ČR se dostalo cti nám a na akci bude kromě prezentací možnost interview s šéfy společnosti.

Někteří novináři budou mluvit přímo s prezidentem a CEO společnosti panem Johnem Coynem, druhá polovina včetně mě pak s vice prezidentem Richardem Rutledgem. Ten se stará o marketing WD a měl by mít tedy zřejmě přehled nad všemi produkty společnosti a určitě něco vědět o dalším směrování celého trhu s úložišti, NASy anebo multimédii.

Zkuste tedy v diskuzi formulovat otázky, které vás zajímají. Může to být otázka na předpověď ohledně kapacit HDD i SSD, možnosti zrychlení HDD, vytlačování HDD nastupujícími SSD, spojování NAS s multimediálními přehrávači a disky či cokoli dalšího (doufám, že budete originálnější než má dnešním finišem HW Speciálu unavená mysl). Bojíte-li, že by mohlo něco zůstat "ztraceno v překladu", klidně napište svůj dotaz přímo v angličtině (ale nutné to opravdu není, snad vám jej moc nepřekroutím). Na všechny jen trochu zajímavé a rozumné dotazy se pokusím přivézt odpovědi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku