Hlavní navigace

Windows 10 Mobile build 10536 po čase zpomalují. Aplikace se spouští věčnost

13. 10. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft už odhalil nové Lumie, není nicméně jisté, se kterou verzí systému budou doručeny na trh. Prozatím poslední oficiálně dostupnou verzí v rámci programu Windows Insider je sestavení 10536. Na nedávno předvedených Lumiích se aspoň při odhalení v New Yorku nacházelo sestavení 10546, tedy o něco novější verze. Z výroby by ale teoreticky telefony mohly přijít s ještě o fous novějším sestavením.

Je to každopádně zatím ve hvězdách. Nevyzrálost softwaru nás momentálně trápí nejvíc, protože z hlediska hardwaru nás Microsoft přesvědčil a ke kompromisům se uchylovat nebude. Dojmy z testování Windows 10 Mobile nejsou úplně pozitivní, systém není zcela hotový, především ho trápí nestabilita a neodladěnost. Někteří uživatelé si navíc začali stěžovat na další věc.

 

Sestavení 10536 totiž po nějaké době začne zpomalovat. Jeden uživatel (není ale sám) píše, že se mu na Lumii 640 XL nyní aplikace otevírají i 15 sekund, což z ní samozřejmě dělá nepoužitelný smartphone. Gabe Aul na tyto případy reagoval; Microsoft se snaží odhalit, kde vězí chyba. Jde o další varování a otázku, zda nové Lumie nepohoří kvůli nedodělanému softwaru. Byla by to opravdu škoda. Aul nedávno řekl, že nové sestavení je za rohem a s hromadou oprav.

via WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?