Hlavní navigace

Withings uvádí fitness náramek s osmiměsíční výdrží a chytrý teploměr [CES]

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Withings dělá z běžných věcí chytré – přes Bluetooth propojené do jednoho hlavního centra. V její nabídce najdete krásné hodinky, fitness náramky, chytrý budík, měřič tlaku a osobní nebo dětskou váhu. Do Las Vegas s sebou přivezla další vychytávky.

Withings Activité SteelWithings Activité Steel
Withings Activité Steel

Tou první jsou nové hodinky Activité Steel. Jde o ručičkovou klasiku, která v sobě ale navíc obsahuje Bluetooth LE, vibrační motorek a tříosý akcelerometr. S touto výbavou hodinky dokáží měřit denní i noční aktivitu nebo sloužit jako tichý budík. S baterkou typu CR2025 vydrží až osm měsíců. Hodinky mají průměr 36,3 mm, výšku 11,5 mm a váží 37 gramů. Tělo je vodotěsné až do 50 metrů.

 

Firma už má na trhu hodinky Activité, které jsou vyráběny ve Švýcarsku, mají nerezocelové tělo, safírové sklo a kvalitní kožený řemínek. Stojí 390 eur (10 500 Kč). Nové Activité Steel si zachovaly stejné tělo (už ne ze Švýcarska), avšak sklo není safírové a pásek je pouze silikonový. Cena díky tomu klesla na 170 eur (4600 Kč). K dostání budou v černé a bílé barvě.

Withings GoWithings Go
Withings Go

Kdo nepotřebuje hodinkovou část a chce ušetřit 100 eur, pro něj je určen nový fitness tracker Withings Go. Zůstaly mu stejné senzory i baterka s osmiměsíční výdrží a navíc obsahuje e-ink displej informující o plnění denního plánu. Go umí analyzovat chůzi, běh, plavání i měřit kvalitu spánku. Kruhový modul lze umístit do spony nebo na náramek. Stojí 70 eur (1900 Kč).

Withings ThermoWithings Thermo
Withings Thermo

Poslední novinkou je teploměr Thermo. Váleček na sobě nese displej, na němž zobrazí teplotu, ale přes Wi-Fi nebo Bluetooth dokáže data zasílat do mobilní aplikace. Thermo obsahuje 16 infrasenzorů, po přiložení na čelo změří to nejteplejší místo. Přesný výsledek získá do dvou sekund. Do aplikace se data posílají automaticky, snadno tak můžete měřit průběh chřipky nebo rýmičky. Thermo se bude prodávat za 100 eur (2700 Kč).

Zdroj: Withings (1, 2, 3)

Byl pro vás článek přínosný?