Hlavní navigace

WordPress WordCamp Praha 2018 se blíží

20. 2. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce
WORDCAMP

V sobotu 24. února 2018 se uskuteční konference WordCamp Praha 2018, která se bude věnovat redakčnímu systému WordPress z pohledu uživatelů i vývojářů a tématům týkajícím se tvorby a provozu internetových stránek na této celosvětově nejrozšířenější publikační platformě. Ve svě již proběhlo celkem 771 WordCampů, v 69 městech, 65 zemích a na 6 kontinentech, v České republice se bude konat po čtvrté. Celá akce bude probíhat v prostorách VŠE v Praze a nabídne návštěvníkům celkem 5 přednášek, 5 workshopů a 5 případových studií.

Konference bude rozdělena do dvou současně běžících sérií přednášek:

  1. První série nazvaná „Uživatelé bude věnována všem bloggerům, redaktorům, správcům či příležitostným uživatelům WordPress webů. Bude se zabývat zabezpečením WordPressu, problematikou koupených šablon, kvalitním obsahem, propagací a analytikou.
  2. Druhá série s názvem Developeři pak půjde více do hloubky WordPressu a bude vhodná pro programátory, či pokročilé uživatele.

Na základě kladných referencí z předchozího ročníku, jsme si i letos připravili případové studie, které budou rozebírat příklady z praxe a se kterými vystoupí majitelé či provozovatelé webů nebo aplikací postavených na WordPressu. Na konferenci bude navazovat afterparty, podporující jeden z hlavních cílů konference – networking. Zde bude možné navázat další kontakty, poznat nové lidi a rozšířit si obzory za hranice běžné konference.

Cena vstupenky je stanovena na 499 Kč. V prodeji je 450 lístků!

Registrujte se

Byl pro vás článek přínosný?