Hlavní navigace

Xerox uvedl novou řadu stolních tiskáren a multifunkcí

25. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Xerox představila dvě nové kompaktní černobílé tiskárny s označením Phaser 3010/3040 a také dvě multifunkční tiskárny řady WorkCentre 3045 a 6015. Všechny nově uvedené modely se vyznačují kvalitním a přitom cenově dostupným tiskem, což ocení zejména malé a střední podniky, eventuelně domácnosti s vyššími nároky na tisk, obzvlášť v případě větších objemů tištěných dokumentů.

Černobílé tiskárny se mohou pochlubit rychlostí tisku 20 až 24 stránek za minutu a rozměry 36 × 20 × 21 cm. Multifunkční modely jsou velké 41 × 39 × 34 cm a navíc nabídnou kopírování, skenování, faxování a práci s e-maily. To vše v kombinaci s rychlostí tisku 12 stran za minutu barevně, respektive 15 stran za minutu černobíle.

Xerox Phaser 3040 Xerox Phaser 3040

Všechny zmíněné zařízení využívají nejmodernější tiskové technologie Hi-Q LED, kterou mají propůjčenou od tiskáren z nejvyšších řad grafických produktů Xerox. Tato technologie je novou generací LED osvitu s dvojnásobnou hustotou svítivých diod, takže se dočkáme vyšší kvality tisku, potlačení proužkování, přesnějších a klidnějších tiskových rastrů a plynulých barevných přechodů. V neposlední řadě přináší také nižší hlučnost tiskárny a oproti tradičním laserovým modelům je i více efektivní, zejména díky nižším nárokům na výši fixační teploty.

 

Tiskárny tisknou v rozlišení 1200 × 2400 dpi a multifunkční modely WorkCentre v sobě také integrují Wi-Fi moduly, díky kterým přístroje můžeme umístit kamkoli bez nutnosti natahování síťové (nebo dokonce USB) kabeláže. Tiskárny je již možné zakoupit prostřednictvím vybraných maloobchodních partnerů a autorizovaných prodejců.

Zdroj: TZ Xerox

Byl pro vás článek přínosný?